Αγιασμό τέλεσε το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού της τοπικής Εκκλησίας ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Με χαρά και συγκίνηση ο κ. Νεκτάριος έγινε ένα με τα μικρά παιδιά και απευθυνόμενος στους γονείς που συμμετείχαν στον αγιασμό τόνισε ότι τα παιδιά μεγαλώνουν με πνευματική ασφάλεια στην Εκκλησία!

Σε μία εποχή στην οποία υπάρχει σύγχυση και που οι αξίες της πίστεως και της πατρίδος αντιμετωπίζονται με προκατάληψη το να στέλνουν οι γονείς τα παιδιά τους στον βρεφονηπιακό σταθμό της Εκκλησίας είναι πράξη αντίστασης, ελπίδας και αγάπης που αγκαλιάζει την σύνολη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού, σύμφωνα με τις αρχές της παραδόσεώς μας.

Επεσήμανε τη ζεστασιά και το φιλόξενο των εγκαταστάσεων της τοπικής Εκκλησίας, το γεγονός ότι τόσο η διευθύντρια κ. Άννα Κοντοπούλου, όσο και το παιδαγωγικό προσωπικό καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν με αρτιότητα, αλλά και να μάθουν τα απαραίτητα, ενώ εξέφρασε την χαρά του για τα αγγελικά πρόσωπά τους που βρίσκουν ανάπαυση στην φωλιά της Εκκλησίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός λειτουργεί για ένατη συνεχόμενη χρονιά!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.