Σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου, με αφορμή τον εορτασμό των ονομαστηρίων του Αρχιερατικώς Προϊσταμένου της Κοινότητος Σταυροδρομίου, Σεβ. Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, συγκεντρώθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Μεγαλωνύμου Κοινότητας Σταυροδρομίου μαζί με φίλους στην Κοινοτική Αίθουσα της Εκκλησίας της Παναγίας, στο Πέρα, για να του ευχηθούν έτη πολλά.

Στη λιτή εκδήλωση, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, παρευρέθηκαν επίσης ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρανουπόλεως κ. Γερμανός, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος καθώς και ο Αιδεσιμολ. Οικονόμος κ. Δημήτριος Μαγιόγλου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο έτη πολλά, με υγεία και δύναμη στα νέα καθήκοντα που έχει αναλάβει ως Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της Κοινότητος Σταυροδρομίου.

Επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ιδρυτού και προστάτου της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Ιερά Θεολογική Σχολή εύχεται εκ βαθέων υγεία, μακροημέρευση και ευκλεή αρχιερατεία προς τον άγοντα τα ονομαστήρια αυτού, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, ο οποίος από του τρέχοντος έτους τυγχάνει μέλος της διοικούσης Εφορείας της Σχολής.

Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών ξεκίνησε την πορεία του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από την Θεολογική Σχολή και χειροτονήθηκε διάκονος από τον τότε Καθηγούμενο αυτής, Μητροπολίτη Αγαθονικείας (νυν Γέροντα Δέρκων) κ. Απόστολο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.