Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων: Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Αθανασίου του Μεγάλου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βορείου Λονδίνου στο Wood Green, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κολωνείας κ. Αθανάσιος, ο οποίος και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Αρχιεπισκόπου, Αρχιμ. κ. Νήφωνα Τσιμαλή και τον Αρχιδιάκονο κ. Γεώργιο Τσουρούς.

Ο Θεοφιλέστατος, καθώς και πολλοί κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, συλλειτούργησαν μετά του εορτάζοντος Σεβ. Μητροπολίτου Κολωνείας κ. Αθανασίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα και τον Θεοφ. Επίσκοπο Μελιτηνής κ. Μάξιμο, ομιλώντας σχετικά με τον βίο του μεγάλου Αγίου της Εκκλησίας μας.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στον εορτάζοντα την αγάπη και τις εγκάρδιες ευχές του Αρχιεπισκόπου κ. Νικήτα για μακροημέρευση και υγεία, δια πρεσβειών του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου.

Oνομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Κολωνείας κ. Αθανασίου

Oνομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Κολωνείας Αθανασίου

Oνομαστήρια του Μητροπολίτου Αθανασίου

Oνομαστήρια του Μητροπολίτου Κολωνείας Αθανασίου

Oνομαστήρια Μητροπολίτου Κολωνείας Αθανασίου

Oνομαστήρια Μητροπολίτου Κολωνείας

Ιερός Καθεδρικός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βορείου Λονδίνου

Ιερός Καθεδρικός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λονδίνου

Διαβάστε όλα τα νέα από τις Ιερές Μητροπόλεις στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.