Τις εγκάρδιες ευχές πάντων των συμμετεχόντων στην ιερά Πανήγυρη της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού, Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης και Αγίας Ελέσης στο προάστιο Kogarah του Σύδνεϋ, δέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Αδελαΐδος.

Ο Θεοφιλέστατος, ο οποίος έχει προστάτη του τον Όσιο Σιλουανό τον Αθωνίτη και άγει τα ονομαστήριά του στις 24 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους, τις ημέρες αυτές ευρίσκεται στο Σύδνεϋ προκειμένου να συμμετάσχει στη 12η Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε την Κυριακή στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Kogarah, κλήρος και πιστοί, μετά από προτροπή του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακάριου, αναφώνησαν «Άξιος» για τον Επίσκοπο Σινώπης, ευχόμενοι άπαντες να έχει πολλά έτη, ευλογημένα και καλλίκαρπα.

Εξάλλου, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος, αφού ευχήθηκε καταλλήλως στον Θεοφιλέστατο κ. Σιλουανό, τον ευχαρίστησε για το πολύτιμο έργο το οποίο επιτελεί στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια της Αδελαΐδος, καθώς και για την αφοσίωσή του, την ταπείνωση και τη θυσιαστική αγάπη του προς όλους. Μάλιστα, προσέφερε ως δώρο στον εορτάζοντα Επίσκοπο, ένα εγκόλπιο με παράσταση της Παναγίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.