Η Εκκλησία μας πολύ σοφά έχει τοποθετήσει στις πρώτες ημέρες του Ιερού Σαρανταημέρου, μέσω του οποίου οδεύουμε στη Σωτήρια Γέννηση του Χριστού, την πανευφρόσυνη ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Κατ’ αυτήν την ημέρα, ο λαός του Θεού πανηγυρίζει τη Θεομητορική αυτή Εορτή με ηδύμολπους και θεόπνευστους ύμνους γι’ αυτό και ξεκινούν οι γλυκύτατες Καταβασίες της Εορτής των Χριστουγέννων.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βύρωνα, λοιπόν, αυτή την Κυριακή 21/11/2021 θα τελεστεί η εορτή αυτή με όλη τη μεγαλοπρέπεια που της αρμόζει και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί Αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των πιστών, ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας, η οποία εξακολουθεί να δακρυρροεί και να μυροβλύζει, χαρίζοντας έτσι την ελπίδα και την παρηγορία σε όσους καταφεύγουν στο Πανάγιο πρόσωπό Της.

Υπενθυμίζεται δε στο πιστό πλήρωμα της Εκκλησίας ότι καθημερινά στον Ι. Ναό του Αγίου Δημητρίου τελείται Θεία Λειτουργία 7:00-9:00 το πρωί, ενώ τελείται και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας της Παρηγορητρίας στις 11:00 το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.