ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

«Τα έψαλλε» κανονικά ο μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, σε κάποιους ελάχιστους ιερείς του νησιού μας, που έκαναν τα δικά τους, την ημέρα της Ανάστασης!

Ενώ πράγματι σε όλες τις εκκλησίες του νησιού η Ανάσταση έγινε στις εννιά το βράδυ, υπήρχαν ορισμένοι… που την έκαναν στις δώδεκα!

Το «κατόρθωμά τους» όμως έφτασε στ’ αυτιά του μητροπολίτη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν έντονες παρατηρήσεις!

Εκτός του ωραρίου, είχαμε και την περίπτωση άλλου ιερέα, που… απαγόρευσε στους πιστούς που φορούσαν μάσκες να μπουν μέσα στην εκκλησία (έγινε κι αυτό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ στα Ιεροσόλυμα θα είναι Σημείο ότι πλησιάζει εκπλήρωση προφητειών

Όσα αναφέρονται από τον Άγιο Παΐσιο παρακάτω έχουν ειπωθεί ή γραφεί στη διάρκεια των ετών 1981-1994. Τις ίδιες απόψεις ο μεγάλος Άγιος της εποχής μας τις διατύπωσε και σε χειρόγραφο κείμενο οκτώ σελίδων για να μην αμφισβητηθούν από κανέναν. Τα κείμενα είναι από το βιβλίο «Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Β’ Πνευματική Αφύπνιση. Εκδ. Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος», Σουρωτή Θεσσαλονίκης 1999».

Η συνέχεια στο άρθρο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ στα Ιεροσόλυμα θα είναι Σημείο ότι πλησιάζει εκπλήρωση προφητειών

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.