Γράφει η Μητρόπολη Καστοριάς.

Τα Εγκαίνια του Καθολικού της Ιεράς Μονής της Παναγίας Φανερωμένης της Κοινότητας Αγίας Κυριακής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας τελέσθηκαν σήμερα, Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής, υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Σεραφείμ.

Ιερείς της Μητροπόλεως και πλήθος πιστών συμμετείχε στην όμορφη Ακολουθία των Ιερών Εγκαινίων αλλά και ένα πλήθος μοναζουσών από αδελφές Ιερές Μονές έφτασαν στο Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης για να συνεορτάσουν την ημέρα αυτή.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και συνεχάρη της Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Γερόντισσα Ευφημία για τον αγώνα της και τον κόπο που κατέβαλλε ώστε να ολοκληρωθεί το Καθολικό της Μονής και να εγκαινιαστεί με την πρέπουσα ευταξία.

Παρούσες στα Ιερά Εγκαίνια ήταν η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Κάτω Παναγιάς Άρτης Γερόντισσα Χαριτίνη, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Καστρίτσης Ιωαννίνων Γερόντισσα Φιλοθέη, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Μικροκάστρου Γερόντισσα Θεολογία και η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Γερόντισσα Χρυσοβαλάντη με τις συνοδείες τους.

Τα Εγκαίνια του Καθολικού της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Αγίας Κυριακής

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.