Προσκεκλημένος της Δημοσιογράφου κ. Όλγας Λαθύρη το πρωί της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, στο πλαίσιο της Εκπομπής « Κάθε μέρα, Νέα μέρα» στον Star Fm 97,1,παραχωρησε συνέντευξη εν όψει της Μητρόπολης των Εορτών, τα Χριστούγεννα.

O Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με λόγους αγάπης και πατρικής ευχαριστίας, στον Φθιωτικό λαό, «το ευλογημένο ποίμνιό του», όπως χαρακτηριστικά χαρακτήρισε όλους τους ανθρώπους απ’ άκρου εις άκρον του Νομού μας, οι οποίοι κάθε μέρα και κάθε λεπτό αυτές τις ημέρες, από την ημέρα της Ενθρονίσεώς του, με ενθουσιασμό και αγάπη προστρέχουν για να πάρουν την ευχή του, να τον γνωρίσουν και να του δείξουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους, την στήριξή τους και τον σεβασμό τους.

«Η νεολαία μας είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε. Παιδιά με όνειρα, με σεβασμό, με αγάπη. Είναι χρέος μας, να είμαστε κοντά τους», υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος.

Ο Ποιμενάρχης μας έδωσε ένα ξεχωριστό μήνυμα αγάπης για την μεγάλη Εορτή των Χριστουγέννων, την οποία και θα ζήσει σε μια εβδομάδα, ολόκληρος ο Χριστιανικός κόσμος.

«Να ζήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων με τον Χριστό στην καρδιά μας. Να βγάλουμε από μέσα μας τον κρυμμένο θησαυρό των αρετών μας και να σκορπίζουμε γύρω μας αγάπη και χαρά. Μόνο έτσι θα γεννηθεί ο Χριστός στην καρδιά μας. Τα Χριστούγεννα αποκαλύπτουν τον σκοπό και το νόημα της ζωής μας, Είναι ευκαιρία να αλλάξουμε».

Ο Σεβασμιώτατος προ της αναχωρήσεώς του από το Κανάλι του «Star Κεντρικής Ελλάδος», ξεναγήθηκε από τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Σιμόπουλο σε όλους τους χώρους και αντάλλαξε εόρτιες ευχές με όλους τους Δημοσιογράφους και το προσωπικό.

Παρακολουθείστε την πολύ ενδιαφέρουσα Συνέντευξη του Ποιμενάρχου μας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.