Τα Αγία Λείψανα της Θαυματουργής Αγίας Παρασκευής και του Ιαματικού Αγίου Παντελεήμονος στην Ιεράς Γυναικείας Μονής Αγίας Παρασκευής θα τεθούν προς προσκύνημα κατά την τριήμερη πανήγυρη 25 με 27 Ιουλίου 2019.

Πρόσκληση στην Θρησκευτική τριήμερη πανήγυρη της Ιεράς Γυναικείας Μονής Αγίας Παρασκευής Δομήρου, Ροδολείβους και Σερρών.

Ιερά Προσκύνηση Αγίων Λειψάνων της Θαυματουργού Αγίας Παρασκευής και του Ιαματικού Αγίου Παντελεήμονος

Φέρεται εις γνώση των ευσεβών χριστιανών ότι την 26 Ιουλίου 2019 πανηγυρίζει η Δομήρου, Ροδολείβους και Σερρών Γυναικεία Ιερά Μονή της Αγίας Παρασκευής.

Αγία Παρασκευή

Αφ’ εσπέρας την 25 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:30 μ.μ., θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιχνών και Νευροκοπίου κ.κ. Ιερόθεου και θα επακολουθήσει Ιερά Λιτανεία των Αγίων Λειψάνων της Αγίας Παρασκευής την οποία θα συνοδεύσει η φιλαρμονική του Ροδολίβος.

Το πρωί της 26 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7:00 π.μ., θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζιχνών και Νευροκοπίου κ.κ. Ιερόθεου.

Άγιος Παντελεήμονας

Το απόγευμα της 26 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7:00 μ.μ., θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος.

Την επομένη 27 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 7:00 π.μ., θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας.

Προσκαλούνται οι φιλέορτοι ευσεβείς χριστιανοί να προσέλθουν στην εορτή και πανήγυρη αυτή, προς ψυχική και σωματική τους ωφέλεια και Ιερά Ευλογία.

Η Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης – Δράμας, απέναντι από το Ροδολείβος, στροφή Δομήρου. Ο δρόμος είναι άσφαλτος μέχρι τη Γυναικεία Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής. Η Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής είναι ανοιχτή όλη την ημέρα μέχρι τη δύση του ηλίου και καθ’ όλο το έτος.

Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών – Χάρτης

Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών – Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 23240 71362
Διεύθυνση: Δομήρου, Ροδολειβούς και Σερρών, 620 41

Διαβάστε όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Σερρών στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.