Η πολυαναμενόμενη Πρόταση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών προς το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, μετά την ολοκλήρωση από την κα Ανακρίτρια Διαφθοράς της περαιτέρω κύριας ανάκρισης που διέταξε το αρμόδιο Συμβούλιο με το υπ’ αριθμ. 1679/2020 βούλευμα του, για την γνωστή στο πανελλήνιο απατηλή αγοραπωλησία στα Ορεινά της Ζακύνθου, δικαιώνει απόλυτα τους επίπονους και μακροχρόνιους αγώνες της τοπικής εκκλησίας και των κατοίκων των ορεινών της Ζακύνθου.

Με την πολυσέλιδη (111 σελίδες) και πλήρως εμπεριστατωμένη πρόταση του, τόσο κατά το νομικό όσο και κατά το ουσιαστικό μέρος της δικογραφίας, ο αρμόδιος Εισαγγελέας προτείνει την παραπομπή στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών των γνωστών επτά εμπλεκομένων προσώπων για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του Δημοσίου και της τοπικής εκκλησίας.

Πλησιάζουμε τα 8 χρόνια διαρκούς αγώνα και η νομική μας ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια για την τελική δικαίωση, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Εκ μέρους των δικηγόρων της τοπικής εκκλησίας

Ματθαίος Κ. Βαραγγούλης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.