Μητρόπολη Φθιώτιδος

Τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους των 14 Αρχιερατικών Περιφερειών της Ιεράς Μητροπόλεως μας συνεκάλεσε την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου το πρωί, εν όψει των αγίων ημερών του Δωδεκαημέρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και για πολύ ώρα συσκέφθηκαν στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού – Πνευματικού Μεγάρου.

Κύριο θέμα της συνεδριάσεως ήταν η πλήρωση των Ενοριών εκείνων που στερούνται Εφημερίου και ο Ποιμενάρχης μας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα συνεχώς αυξανόμενα εφημεριακά κενά.

Μετά από πολύωρη σύσκεψη αποφασίσθηκε ότι όλες οι Ενορίες, οι οποίες στερούνται εφημερίου θα εξυπηρετηθούν, προκειμένου ακόμη και στα απομεμακρυσμένα χωριά, να μεταφερθεί το χαρμόσυνο μήνυμα της Ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού και να έχουν την δυνατότητα όλοι οι πιστοί να μετάσχουν στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους και δι’ αυτών όλους τους ιερείς για τον υπεράνθρωπο κόπο που θα καταβάλουν αυτές τις ημέρες και διένειμε σε όλους ένα ιδιαιτέρως ωφέλιμο βιβλίου Ποιμαντικού και λειτουργικού ενδιαφέροντος.

Μετά την λήξη της συσκέψεως ο Ποιμενάρχης μας και οι Αρχιερατικοί Επίτροποι επεσκέφθησαν τους χώρους του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως μας που βρίσκονται πλησίον της αιθούσης Συνεδριάσεων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.