Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος, συγκάλεσε σύσκεψη, σήμερα 11/8/2020, με εκπροσώπους των Δήμων Γόρτυνας, Φαιστού, Αστυνομικών Τμημάτων Φαιστού, Αστερουσίων, Σαμαρειτών – Ερυθρού Σταυρού και των Ι. Μονών Οδηγητρίας, Κουδουμά, Καλυβιανής, οι οποίες πανηγυρίζουν της Παναγίας, προκειμένου να γίνει συντονισμός σχετικά με τη λήψη απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό ενόψει της εορτής της Παναγίας.

Όλοι οι παραπάνω φορείς παρακαλούν πολύ τους προσκυνητές και το εκκλησίασμα, κατά την παραμονή και την ημέρα της Παναγίας, να φορούν απαραίτητα μάσκες προστασίας από το κορωνοϊό, να κρατούν απαραιτήτως τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να απολυμαίνουν τα χέρια τους.

Ώς γνωστόν, έχουν ήδη αποσταλεί οι τελευταίες οδηγίες από την Ι. Επαρχική Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης, σε όλες τις εκκλησίες της Κρήτης, όπως αυτές προκύπτουν από τις αποφάσεις της Πολιτείας. Επιπλέον, κατά την παραπάνω σύσκεψη, συζητήθηκαν διεξοδικά λεπτομέρειες, για τις ως άνω εορτάζουσες Ι. Μονές, ώστε να πραγματοποιηθεί η προσέλευση των πιστών σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα.

Τονίζεται ότι οι προσερχόμενοι πρέπει να συμμορφώνονται στις εντολές των Αρχών και στις οδηγίες των Ι. Μονών και Ενοριών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.