ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

Σύσκεψη για τα Άγια Θεοφάνεια με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέων της πόλεως Κορίνθου (Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, Διώρυγος Α.Ε. κ.ά.), πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεώς μας υπό τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου, Βοηθού Επισκόπου αγίου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και των Ιερέων του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου και του Ι. Ναού του Αγίου Νικολάου.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ασφαλέστερα και αρτιότερα ο πανηγυρικός Εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων με την λιτανευτική πομπή από τον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλου προς τον «Φλοίσβο», το κεντρικό Λιμάνι της Κορίνθου, για την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού με πλοίο που παραχωρεί για τον σκοπό αυτό η «ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» στα νερά του Κορινθιακού κόλπου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ως άνω Φορέων της πόλεώς μας για την διάθεση και την συνεργασία τους απευθύνοντας τους εόρτιες ευχές.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.