Στην ιστοσελίδα της λεγόμενης «ένωσης ορθοδόξων δημοσιογράφων», ενός προπαγανδιστικού μέσου που υποστηρίζει την εν Ουκρανία Ρωσική Εκκλησία, εμφανίστηκε μια ψηφοφορία σχετικά με το πως οι αναγνώστες της σελίδας αντιμετωπίζουν το θέμα του εμβολιασμού.

Ανάμεσα στις απαντήσεις υπήρχαν οι επιλογές «θετικά», «αρνητικά» και «αδιάφορα». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας το 94% των αναγνωστών της σελίδας εκφράστηκαν κατά του εμβολιασμού.

Το θέμα αυτό επεσήμανε η δημοσιογράφος Γιαροσλάβα Μίσενκο. «Αυτοί είναι οι καρποί όσων κάνει η Εκκλησία εδώ και πολλά χρόνια, όσων περάσαμε εμείς» σχολίασε η δημοσιογράφος αναφερόμενη στα τρομακτικά ποσοστά.

Θυμίζουμε ότι στις 3 Νοεμβρίου η εν Ουκρανία Ρωσική Εκκλησία οργάνωσε διαδήλωση κατά του εμβολιασμού ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν πεθάνει 720 άτομα στην Ουκρανία από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν έρθει στο φως, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και η Ρωσική Εκκλησία οργάνωσαν και άλλες κινητοποιήσεις κατά των εμβολιασμών στην Ουκρανία ενώ υποστηρίζουν το λεγόμενο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.