ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ : Ήρθαν νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ. Συστάθηκαν Επιτροπές ανά Περιφέρεια για την αξιολόγηση των ενστάσεων στο Εθνικό Απόθεµα. Σίγουρη µια ενδιάµεση πληρωµή για τα Νιτρικά, αναζητείται φόρµουλα για εµβόλιµη στα Βιολογικά.

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ

Χωρίς ουσιαστικές πληρωµές βγήκε για τον αγροτικό κόσµο ο Ιανουάριος, µε τους διοικητικούς του ΟΠΕΚΕΠΕ να προχωρούν τους διασταυρωτικούς ελέγχους και τις απαραίτητες διορθώσεις, προκειµένου µέσα στον επόµενο µήνα να τακτοποιηθούν οι εκκρεµότητες του περσινού έτους.

Την ίδια ώρα µεγάλο βάρος δίνεται και στη διαδικασία πληρωµής των συνδεδεµένων ενισχύσεων, που κάθε χρόνο ξεκινά σταδιακά από τα τέλη του Φεβρουαρίου και «τραβά» µέχρι και µετά το Πάσχα.

Μια συµπληρωµατική πληρωµή στα Νιτρικά αναµένεται µέσα στον µήνα, ενώ ακόµα αναζητείται «πάτηµα» προς αποφυγή καταλογισµών για µια ενδιάµεση πίστωση στα Βιολογικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ισχύον Κανονισµός για το Μέτρο 11 απαγορεύει οποιαδήποτε ενδιάµεση πληρωµή στους δικαιούχους.

Ωστόσο δεν αποκλείεται, αυτό που αρχικά είχε επιλεχθεί από τους αρµόδιους, να γίνει µια επιπλέον πίστωση µέσα στον επόµενο µήνα, προκειµένου να µη χρειαστεί οι δικαιούχοι να περιµένουν την εκκαθάριση του Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση, πρώτα πρέπει να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι, µε τον ΟΠΕΚΕΠΕ να δηµοσιεύει σχετική εγκύκλιο µε τα βήµατα της διαδικασίας ανά δράση του Μέτρου 10.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις Μαρτίου 2020 την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων Μαρτίου 2020 την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

(Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Μαρτίου 2020 την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020)

(Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Μαρτίου 2020 θα καταβληθούν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020)

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Οι αυξήσεις στις συντάξεις κατά τον υπουργό Εργασίας, αφορούν παλαιούς συνταξιούχους, εφόσον έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 30 έτη ασφάλισης. Μέρος των 250.000 δικαιούχων, οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν με το νόμο Κατρούγκαλου με πολλά έτη ασφάλισης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.