ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019: Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή για τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2019, όπως έγραψε από χθες το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE κατόπιν αποφάσεως από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ για ΟΓΑ, ΝΑΤ και όλα τα ταμεία ενώ πληρωμές ύψους 4.003.031,64 € πραγματοποίησε ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου 2019, με τον κύριο όγκο να αφορά πρόωρες συντάξεις και αγροπεριβαλλοντικά μέτρα.

Στις 25 και 28 Ιανουαρίου αναμένεται να γίνει η πληρωμή για τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση της διοικήσεως του ΕΦΚΑ.

Έως το τέλος Ιανουαρίου προγραμματίζεται να πληρωθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση των ζαχαρότευτλων, ενώ η συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος θα πληρωθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης σε εκπροσώπους παραγωγών, δήμων και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κατά την διάρκεια σχετικής συνάντησης στο υπουργείο στις 21 Ιανουαρίου, επισημαίνοντας πως οι συνδεδεμένες πληρωμές του βαμβακιού δεν θα χαθούν για κανέναν βαμβακοπαραγωγό των νομών Έβρου και Ροδόπης.

Νέες πληρωμές σε συντάξεις πραγματοποίησε το διάστημα 15 έως 17 Ιανουαρίου 2019 ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Να σημειωθεί πως για το θέμα του βαμβακιού αναζητείται ο καλύτερος τρόπος αποζημίωσης, με την πιο συμφέρουσα λύση για τους αγρότες της περιοχής, που θα εξαρτηθεί και από την έκβαση του αιτήματος στην Ε.Ε. εντός 2019 για αποζημίωση από έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία δεν καλύπτονται ασφαλιστικά από τον ΕΛΓΑ και είχαν σαν αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη μείωση της παραγωγής (προσβολές από έντομα και φυτοπαθολογικά αίτια).

Τέλος  ανατροπή στην πληρωμή των συντάξεων αφορά και τα ταμεία ΝΑΤ και ΟΓΑ.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.