ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019: Πληρωμή συντάξεων. Καταβάλλονται οι συντάξεις Ιουλίου 2019 σε ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, Δημόσιο, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ. Την Τρίτη πληρώθηκαν τα αναπηρικά επιδόματα, όπου θα μοιραστούν 63,2 εκατ. ευρώ σε 152.962 δικαιούχους-για όσους έχουν κάνει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Δείτε την πληρωμή για τις συντάξεις Ιουλίου 2019.

Για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης (ΚΕΑ) αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Το ποσό καταβάλλεται εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 100 ευρώ ανά μήνα.

Την Τρίτη καταβλήθηκαν τα προνοιακά επιδόματα του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΕΠΕ) στους δικαιούχους. Τα συγκεκριμένα επιδόματα, από δω και στο εξής, θα καταβάλλονται παγίως στις 25 του εκάστοτε μήνα.

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις:

Συντάξεις Ιουλίου 2019-ΟΓΑ

Ο ΟΓΑ θα πληρώσει τις συντάξεις αύριο 25 Ιουνίου.

Συντάξεις Ιουλίου 2019-ΝΑΤ

Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 27 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη.

Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την ερχόμενη εβδομάδα στις 2 Ιουλίου ημέρα Τρίτη.

Τα υπόλοιπα Ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη, 27 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί να γίνει και η καταβολή των προσωρινών συντάξεων Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019.

Το ΙΚΑ θα πληρώσει τις συντάξεις την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου.

Επίδομα στέγασης

Μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί 266.450 αιτήσεις που αφορούν 700.204 μέλη με τον ετήσιο στόχο να φθάνει τα 387,32 εκατ. ευρώ υπερβαίνοντας τα 300 εκατ. ευρώ που είχαν δεσμευτεί αρχικά από τον προϋπολογισμό για την κάλυψη του επιδόματος.

Το επίδομα ενοικίου, ανάλογα με τα εισοδήματα και τον αριθμό των μελών του νοικοκυριού ξεκινά από τα 70 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 210 ευρώ τον μήνα, για ένα πενταμελές νοικοκυριό ή μια μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από τις εγκεκριμένες αιτήσεις, 1 στα 3 νοικοκυριά που λαμβάνουν το επίδομα αποτελείται μόνο από ένα μέλος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.