ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή των χρημάτων σε χιλιάδες δικαιούχους για τις συντάξεις Ιανουαρίου 2018 στα ταμεία ΝΑΤ, ΟΓΑ την καταβολή ποσών για τα αναδρομικά αλλά και την πληρωμή του μέτρου που αναμένεται να ανακουφίσει χιλιάδες οικογένειες το επίδομα παιδιού - τέκνων 2018. Διαβάστε λεπτομέρειες και μελετήστε το χρονοδιάγραμμα καταβολής των συντάξεων.

Συντάξεις Ιανουαρίου 2018 – Πότε θα καταβληθούν

Την προσεχή Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου των αγροτών (πρ. ΟΓΑ) και των ελεύθερων επαγγελματιών (πρ.ΟΑΕΕ), ενώ την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ακολουθούν οι συντάξεις των πρ. δημοσίων υπαλλήλων, των πρ. μισθωτών του ιδιωτικού τομέα (πρ. ΙΚΑ), των ναυτικών (πρ. ΝΑΤ), των αυτοαπασχολούμενων (πρ. ΕΤΑΑ) και όλων των υπόλοιπων δικαιούχων συντάξεων.

Συντάξεις Ιανουαρίου 2018: Πότε θα καταβληθεί το δώρο χριστουγέννων

Παράλληλα, μέχρι τις 21 Δεκέμβριου θα πρέπει οι εργοδότες να έχουν καταβάλει στους εργαζομένους το Δώρο Χριστουγέννων.

Συντάξεις Ιανουαρίου 2018: Επικουρικές συντάξεις

Στις 27 Δεκεμβρίου θα προπληρωθούν από το ΕΤΕΑΕΠ και οι επικουρικές συντάξεις του Ιανουαρίου 2019, οι οποίες κανονικά θα πληρώνονταν στις 2 Ιανουαρίου.

Κοινωνικό μέρισμα 2018

Στις 21 Δεκεμβρίου θα υπάρξει και νέα πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα 2018, ενώ η τρίτη φορά που θα υπάρξουν πληρωμές θα είναι η 28η Δεκεμβρίου.

ΚΕΑ – Επίδομα παιδιού 2018

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να πληρωθεί και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, καθώς και η έκτη δόση του Επιδόματος Παιδιού.

Οι ημερομηνιές καταβολής ποσών για τις συντάξεις Ιανουαρίου 2019 ορίζονται από Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) και οι συντάξεις Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που προέρχονται από τους λοιπούς φορείς και του Δημοσίου προτείνεται να καταβληθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.