ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019: Οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 καταβλήθηκαν σήμερα, 25 Ιανουαρίου, περίπου πέντε ημέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο, με απόφαση του ΕΦΚΑ, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση από την προηγούμενη πληρωμή των συντάξεων Ιανουαρίου, οποίες προπληρώθηκαν στις 19 και 21 Δεκεμβρίου 2018. Κανονικά συνεχίζεται η πληρωμή μετά το σημαντικό λάθος.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Ιανουαρίου 2019 η πληρωμή για τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 όπως είχε ανακοινωθεί από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ.

Σήμερα η πληρωμή αφορούσε συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το πρώην ΙΚΑ, το Δημόσιο και λοιπούς φορείς.

Λάθος παρατηρήθηκε το πρωί κατά την πληρωμή αφού οι συνταξιούχοι είδαν στον τραπεζικό τους λογαριασμό μειωμένο το ποσό της σύνταξής τους και σύμφωνα με πληροφορίες η μείωση έγινε σε περίπου 15.000 συνταξιούχους λόγω λάθους στο λογισμικό.

Να τονισθεί ότι δεν υφίσταται καμία μείωση και πως άμεσα θα καταβληθεί η διαφορά ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν ολόκληρο το ποσό των συντάξεών τους και το πρόβλημα αναμένεται να διορθωθεί μέχρι το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή για το ΚΕΑ (Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης) η οποία θα γίνει με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου ΚΕΑ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.