ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΕΑ: Η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενεχόμενο να δοθούν αναδρομικά στις συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 ενώ το κόστος έχει αποτυπωθεί σε οικονομική ανάλυση από το υπουργείο Εργασίας και εκτιμάται ότι για ένα έτος το ποσό είναι 4,4 δισ. ευρώ. Ωστόσο, για όλη την περίοδο των περικοπών, δηλαδή από 1.1.2013 έως και το 2018, το ποσό εκτοξεύεται στα 24 δισ. ευρώ. Διαβάστε νεότερα για πληρωμή ΚΕΑ, Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εξετάζει αναδρομικά στις συντάξεις με δόσεις και επαναφορά Δώρων Πηγή.

Με αναδρομικά σε μία 4ετία θα παίρνει 81 ευρώ κάθε μήνα για 48 μήνες, ενώ με δόσεις αναδρομικών σε μία 6ετία θα παίρνει 64 ευρώ το μήνα και με αναδρομικά σε μία 7ετία θα παίρνει 45 ευρώ μηνιαίως.

Οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 πληρώθηκαν στις 25 και 28 Ιανουαρίου.

Πιστώθηκε χθες Δευτέρα το ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019 όπως είχε προγραμματιστεί για σήμερα 28 του μηνός και το ποσό των 63.128.428,80 ευρώ θα καταβληθεί σε 290.072 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 600.000 άτομα ενώ τώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ, οι δικαιούχοι δύνανται να απευθυνθούν στις τράπεζες για πληροφορίες επί της διαδικασίας.

Η τραπεζική κάρτα του δικαιούχου ΚΕΑ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.