ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019: Μεγάλη ανατροπή σήμερα στην πληρωμή για τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 - ΕΦΚΑ μιας και σύμφωνα με διαρροή από το Υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να καταβληθούν νωρίτερα. κατά παρέκκλιση της πλάγιας απόφασης για τις καθορισμένες ημερομηνίες πληρωμών, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση σε σχέση με τις συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου 2019 που προπληρώθηκαν στις 19 και 21 Δεκεμβρίου 2018.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ΕΦΚΑ τις συντάξεις θα εισπράξουν οι δικαιούχοι νωρίτερα από την έως σήμερα προβλεπόμενη ημερομηνία με στόχο την ανακούφιση των συνταξιούχων.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 28/1/2019 θα καταβληθούν (αντί της 1ης Φεβρουαρίου) οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους μη μισθωτούς του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ. ενώ την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 θα καταβληθούν (αντί της 30ής Ιανουαρίου) οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το πρώην ΙΚΑ, το Δημόσιο και λοιπούς φορείς.

Πολύ σημαντικό είναι το ότι αναδρομικά για τις μειώσεις που υπέστησαν διεκδικούν 2,6 εκατομμύρια συνταξιούχοι σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, Τράπεζες, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που τις έκρινε αντισυνταγματικές τα οποία ξεκινούν από τα 1.000 (περίπου) ευρώ και ξεπερνούν ακόμη και τις 22.000 ευρώ αφού οι περικοπές στις συντάξεις έπρεπε να μην ισχύουν από τον Ιούνιο του 2015 ενώ επιβλήθηκαν με τους νόμους 4051 και 4093 σε κύριες και επικουρικές.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την πληρωμή στις συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 κάθε ταμείου ξεχωριστά, αναμένεται νέα ανακοίνωση.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.