Η επίσημη πληρωμή για τις συντάξεις Δεκεμβρίου ξεκίνησε σήμερα στις 25 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή, αλλά κάποιοι συνταξιούχοι θα δουν τα χρήματα από την προηγούμενη το απόγευμα.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο:
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Αυξήσεις

Με τις συντάξεις Μαρτίου, στο τέλος Φεβρουαρίου 2023 θα καταβληθούν τα αναδρομικά της αύξησης των συντάξεων κατά 7,75% για τον μήνα Ιανουάριο σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.
Ειδικότερα οι καταβολές που αφορούν τις αυξήσεις των συντάξεων έχουν ως εξής:
Με τις συντάξεις Ιανουαρίου, τέλη Δεκεμβρίου 2022 θα λάβουν αυξήσεις στις συντάξεις χιλιάδες συνταξιούχοι από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και από την καταβολή της 4ης ετήσιας δόσης, που προβλέπεται στον ν. Βρούτση, για συνταξιούχους που υπέβαλλαν αίτηση πριν τον Μάιο του 2016, με περισσότερα από 30 χρόνια ασφάλισης.
Με τις συντάξεις Φεβρουαρίου, τέλος Ιανουαρίου 2023, θα καταβληθεί η κατά 7,75% αύξηση των συντάξεων
Με τις συντάξεις Μαρτίου τέλος Φεβρουαρίου 2023 θα καταβληθούν τα αναδρομικά ενός μήνα, του Ιανουαρίου 2023 από την αύξηση που ισχύει από 1.1.2023.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.