ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ: Νέο συλλαλητήριο διοργανώνουν στο Σύνταγμα σήμερα 25 Ιανουαρίου 2019 οι ενώσεις για τη Μακεδονία ενώ κλειστοί θα είναι δρόμοι και σταθμοί του Μετρό. Συγκεκριμένα οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου κάλεσαν τον κόσμο και ιδιαίτερα τους μαθητές, να δώσουν το «παρών» στην πλατεία Συντάγματος σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι προκειμένου να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή.

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 για το συλλαλητήριο που πραγματοποιείται τώρα για την ψηφοφορία στη Βουλή.

Αρκετοί δρόμοι και σταθμοί του Μετρό είναι κλειστοί.

Κλειστή είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας στο διάστημα ανάμεσα στην Βουλή και στο Χίλτον, λόγω έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Κλειστός είναι αυτή την ώρα, με εντολή της Αστυνομίας, ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, λόγω του συλλαλητηρίου κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που αρχίζει στις 12:00 το μεσημέρι ενώ η ψηφοφορία για την κύρωση των Πρεσπών είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 όμως δεν αποκλείεται να καθυστερήσει, αν και αρκετά κόμματα αποσύρουν ομιλητές.

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενώ η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής επί του νομοσχεδίου αρχίζει στις 09.00 και θα ολοκληρωθεί με ψηφοφορία, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί περί τις 14.30, δι’ εκφωνήσεως του καταλόγου των βουλευτών.

Το κάλεσμα στο Σύνταγμα:

Το «ραντεβού» έχει δοθεί για τις 12.00 στην πλατεία Συντάγματος.

«Θα είμαστε συνεπείς στο νέο ραντεβού σήμερα που ορίζουν για την κήδευση της Μακεδονίας μας» αναφέρεται στην ανάρτηση-κάλεσμα μέσω Facebook.

 

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.