ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ: Κλειστοί είναι αρκετοί δρόμοι στο Σύνταγμα σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου. Το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό από το πρωί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας που είναι μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η οποία γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί σήμερα 10 Μαρτίου.

Τα γυρίσματα στην Αθήνα ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και θα συνεχιστούν έως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες.

Για αυτό τον λόγο, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε: Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.Πλατεία Συντάγματος.

Πρωταγωνιστής της ταινίας «Born to be Murdered»- τα γυρίσματα της οποίας περιλαμβάνουν και σκηνές στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια και την Καλαμπάκα- είναι ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Ο ήρωας της ταινίας είναι ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Γυρίσματα έγιναν και στα Τρίκαλα και τα Μετέωρα ενώ εδώ και μια εβδομάδα η ταινία έχει μεταφέρει τη δράση της στην Αθήνα με σκηνές να κινηματογραφούνται στο Σύνταγμα, αλλά και στην Ομόνοια.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.