ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ: Κλειστοί είναι αρκετοί δρόμοι στο Σύνταγμα σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου. Το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό από το πρωί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας που είναι μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η οποία γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί σήμερα 10 Μαρτίου.

Τα γυρίσματα στην Αθήνα ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και θα συνεχιστούν έως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες.

Για αυτό τον λόγο, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε: Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.Πλατεία Συντάγματος.

Πρωταγωνιστής της ταινίας «Born to be Murdered»- τα γυρίσματα της οποίας περιλαμβάνουν και σκηνές στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια και την Καλαμπάκα- είναι ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Ο ήρωας της ταινίας είναι ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Γυρίσματα έγιναν και στα Τρίκαλα και τα Μετέωρα ενώ εδώ και μια εβδομάδα η ταινία έχει μεταφέρει τη δράση της στην Αθήνα με σκηνές να κινηματογραφούνται στο Σύνταγμα, αλλά και στην Ομόνοια.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.