Αμύγδαλα ή καρύδια ασπρισμένα και κοπανισμένα.
Υλικά:
3 ½ φλυτζάνια μούστο
½ φλυτζάνι νισεστέ
½ φλυτζάνι νερό
Σουσάμι
Κανέλα
Αμύγδαλα ή καρύδια ασπρισμένα και κοπανισμένα
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μούστο να βράσει. Σε ένα μπολ διαλύουμε το νισεστέ. Μόλις βράσει ο μούστος, ρίχνουμε το χυλό με το νισεστέ λίγο λίγο και ανακατεύουμε προσεκτικά να μην σβολιάσει. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει. Σερβίρουμε σε μπολ. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι, την κανέλλα και τους ξηρούς καρπούς.