Ποιος ο λόγος που συνέλαβαν γιο πασίγνωστου τραγουδιστή αλλά και τον μεσίτη πεθερό του και πώς σχετίζονται με εκβιασμούς;

Με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που έκανε εκβιασμούς σε μεσίτες ακινήτων και απλούς πολίτες, συνελήφθη γιος γνωστού τραγουδιστή και άλλα δύο άτομα μεταξύ των οποίων και ο πεθερός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός λαικός τραγουδιστής έχει χαρακτηριστικό μικρό όνομα, σταθμό για το λαϊκό τραγούδι. Έχει μάλιστα υπάρξει πρώτο όνομα σε πολλές πίστες της Αθήνας και των μεγάλων οδών της. Ο πασίγνωστος τραγουδιστής με τον ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό μικρό όνομα, μεσουρανούσε στις πίστες την δεκαετία του ’80 και του ’90.

Μάλιστα ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο πεθερός του γιου του τραγουδιστή, ο οποίος είναι μεσίτης ακινήτων.

Όταν λοιπόν έχασε τα χρήματα της προμήθειας που θα έπαιρνε από την πώληση ακινήτων τα οποία τελικά πρόλαβαν και πούλησαν άλλοι συνάδελφοί του, μαζί με το γαμπρό του αλλά κι άλλο ένα άτομο άρχισαν τα απειλητικά τηλεφωνήματα προς όλους τους εμπλεκόμενους.

Το τρίτο πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης, ένας 49χρονος άνδρας τηλεφωνούσε σε αγοραστές, μεσίτες και εργολάβους οικοδομών και τους ζητούσε χρηματικά ποσά, ενώ ταυτόχρονα τους απειλούσε με τη σωματική ακεραιότητα τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους σε περίπτωση που δεν του καταβάλουν τα χρήματα.

Στη συνέχεια ο 49χρονος που αθλούνταν στο γυμναστήριο του γιου του γνωστού τραγουδιστή του τηλεφωνούσε και τον ενημέρωνε για τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια από τα θύματα ενέδωσαν στους εκβιασμούς του κυκλώματος με χαρακτηριστική την περίπτωση ενός εργολάβου και ενός μεσίτη οι οποίοι αναγκάστηκαν να τους καταβάλουν το ποσό των 8.000 ευρώ.

Μάλιστα όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές τα μέλη του κυκλώματος πυρπόλησαν και το αυτοκίνητο ενός μεσίτη ο οποίος δεν ενέδωσε στις πιέσεις τους.

Τα μέλη της εγκληματικά οργάνωσης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα από τον οποίο πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.