Κάποιος τηλεφώνησε στην αστυνομία και κάρφωσε το Παπά πατέρα 11 παιδιών ότι αφήνει πιστούς να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο στην Εκκλησία. επιτάφιο.
Ο 60χρονος πολύτεκνος ιερέας, έχει 11 παιδιά, ηγείται εκστρατείας συλλογής πάνω από 3,000 μπουκαλιών αίματος ετησίως, μαγειρεύει ο ίδιος για τα συσσίτια της αγάπης, στέλνει φαγητό στους κρατουμένους της Αστυνομικής Διεύθυνσης, βοηθά αναξιοπαθούντες, φροντίζει τους άστεγους με τα χέρια του και ενημερώνει τις έγκυες προκειμένου να συλλεχθούν βλαστοκύτταρα που θα βοηθήσουν τα παιδιά εάν αρρωστήσουν.
Αυτόν τον Άνθρωπο συνέλαβαν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή για το μέγιστο έγκλημα της πίστης στην Ελληνορθόδοξη θρησκεία.






































Συγχαρητήρια στον ευσυνείδητο πολίτη που έπραξε να δέοντα! όλοι μας θέλαμε να πάμε στην εκκλησία αλλά δεν πήγαμε σεβαστήκαμε την κρισιμότητα της κατάστασης την δημόσια υγεία και τον κόπο μας που είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια 1,5 μήνα δεν τους κάνει ποίο πιστούς αυτούς από εμάς ποίο ανεγκεφαλους ναι ποιο πιστούς όχι! Ντροπή στον παπά που δεν έχει το σθένος του σεβασμού και τους έγραψε όλους και όλα προκειμένου να κάνει το δικό του! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!
ΑπάντησηΑν ήταν όλοι οι ιερείς ,σαν αυτόν τον αγωνιστή ,και πραγματικό ορθόδοξο Χριστιανό , νομίζω σήμερα δε θα συζητούσαμε να ανοίξουν οι εκκλησιές. Θα ήταν ήδη ανοιχτές.
ΑπάντησηΟμολογία πίστης.
ΑΞΙΟΣ
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ