Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην τακτική συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, στο Μέγαρο Μαξίμου θα προεδρεύσει τη Δευτέρα στις 10:00, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί στις 12:30 στη δεξίωση που παραθέτει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προς τιμήν του διπλωματικού σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ το απόγευμα, θα μεταβεί στο Παρίσι, όπου θα συμμετάσχει στη διάσκεψη που διοργανώνει ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν για τη στήριξη της Ουκρανίας.

Γαλλικές διπλωματικές πηγές υπογράμμισαν σήμερα ότι λόγω της κλιμάκωσης τον τελευταίο καιρό της ρωσικής επιθετικότητας, στόχος της συνάντησης είναι η επανεξέταση όλων των μέσων αποτελεσματικής βοήθειας στην Ουκρανία αλλά και να σταλεί το μήνυμα στη Μόσχα ότι οι σύμμαχοι του Κιέβου δεν είναι «κουρασμένοι», όπως αφήνει συχνά να εννοηθεί η ρωσική προπαγάνδα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η Ρωσία γίνεται σταδιακά «παράγοντας παγκόσμιας αποσταθεροποίησης», ότι η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη θα πρέπει να ενημερωθεί πλήρως για τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Η αυριανή συζήτηση θα επικεντρωθεί στο «τι περισσότερο μπορούμε να κάνουμε και πως μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα», ανέφεραν οι πηγές διευκρινίζοντας ότι η συνάντηση δεν πρόκειται να καταλήξει σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.