Οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες του 26ου Νηπιαγωγείου Λαμίας, συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. Μαρίνα Αγγελάκη και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου 2022 εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία.

Τα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς καλωσόρισε με απλότητα και πατρική αγάπη στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους, η οποία όπως ετόνισε: «του έδωσε ιδιαίτερη χαρά και ελπίδα για να ξεκινήσει την μέρα του και τις διοικητικές και ποιμαντικές τους υποχρεώσεις».

Τα παιδιά προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο μία κάρτα και μία ζωγραφιά με ευχές, δημιουργίες από τα χεράκια τους και την αγνή καρδιά τους, πάνω στις οποίες είναι γραμμένες οι λέξεις χαρά, ελπίδα, αγάπη, ειρήνη και προσφορά.

Ο Σεβασμιώτατος με την Αρχιερατική και πατρική του ευχή έδωσε στα παιδιά ευλογίες και πολλά γλυκίσματα, ενώ τους ζήτησε να τον επισκεφθούν σύντομα ξανά.

Ακολούθως τα παιδιά ξεναγήθηκαν στην βιβλιοθήκη, στο «Αποθετήριο της Αγάπης» στο Αμφιθέατρο, στο ΚΔΑΠ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως (89,4 Fm) όπου και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις δράσεις όλων των δομών της Μητροπόλεως.

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό τα παιδιά είπαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο «καλημέρα» στους ακροατές, τραγουδώντας ένα όμορφο τραγούδι στον «αέρα» και δίνοντας το δικό τους σύνθημα για τον εθελοντισμό, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν με συνεργασία και αγάπη από τον ελεύθερο χρόνο τους και να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις για το καλό των συνανθρώπων τους και της κοινωνίας ολόκληρης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.