Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις Ποιμαντικές του παρουσίες σε εκδηλώσεις της πόλης μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, προκειμένου όπως ήδη έχει τονιστεί, να ευρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στο ποίμνιό του.

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ο Ποιμενάρχης μας αρχικά ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Ενώσεως των Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος.

Σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Αστυνομικής Περιφερειακής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα και ευχήθηκε εγκαρδίως καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους.

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος κ. Νικόλαο Τριανταφύλλη και ευχήθηκε:

«Να αξιωθούμε να δούμε να ανεγείρεται ένα Νέο Αστυνομικό Μέγαρο στην περιοχή μας, το οποίο εύχομαι να έχει δύο ακόμη υποδομές. Μία υπηρεσία για τα παιδιά των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και των Αστυνομικών Υπαλλήλων και ένα Ιερό Παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον προστάτη Άγιο της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο, καθώς δεν υπάρχει στην περιοχή μας.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μετέβη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ Λαμίας, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως της Διευθυντρίας κ. Αθανασία Κουτσή, όπου και ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα.

Τον Ποιμενάρχη μας καλωσόρισε η Διευθύντρια, σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό καθώς και οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ και τον ενημέρωσαν για τις δράσεις του ΟΑΕΔ και κυρίως για τα προγράμματα της μαθητείας.

Μεταξύ των πατρικών του λόγων και των ευχών ,ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε επίσης, «τα προσεχή χρόνια να υπάρξει μείωση της ανεργίας και αύξηση της εργασίας και της απασχόλησης».

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και την αγιοβασιλόπιτα των Εργαζομένων της Attika Bank, του καταστήματος Λαμίας, μετά από πρόσκληση του Διευθυντού κ. Αθανασίου Τσιούμα.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε για την ευγενική και τιμητική πρόσκληση τον Διευθυντή και όλους τους συνεργάτες του, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου «Attika Bank», κ. Θεόδωρο Πανταλάκη για την αγαπη του και ευχήθηκε το νέο έτος 2020 να φέρει υγεία, δημιουργικότητα και αναπτυξιακή πορεία στην τοπική οικονομία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.