Σύναξη των πρεσβυτέρων της Αρχιερατικής Περιφερείας Καρδίτσης με θέμα τη σύσταση του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε Σύναξη των πρεσβυτέρων της Αρχιερατικής Περιφερείας Καρδίτσης, στους οποίους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ανακοίνωσε την σύσταση του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό την επωνυμία «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΕΝ ΚΑΠΠΟΥΑ (ΚΑΠΠΑ )ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΣ» σκοπός του οποίου είναι η συμβολή και η ευαισθητοποίηση όλων μας στην προσφορά αίματος, ώστε να ενισχύονται τα αποθέματα του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης και να παρέχεται στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Γερούκης, Αρχιερατικός Επίτροπος Ιτέας και υπεύθυνος του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως πραγματοποίησε σχετική εισήγηση και ενημέρωσε για την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Κλείνοντας την ιερατική Σύναξη, ο Σεβασμιώτατος είπε: «Σας καλώ όλοι να αγωνισθούμε και να συμβάλλουμε για να ενισχύσουμε αυτήν την θεάρεστη προσπάθεια, για να βοηθήσουμε τους αδελφού μας που έχουν ανάγκη».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.