Σύναξη των πρεσβυτέρων της Αρχιερατικής Περιφερείας Καρδίτσης με θέμα τη σύσταση του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε Σύναξη των πρεσβυτέρων της Αρχιερατικής Περιφερείας Καρδίτσης, στους οποίους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ανακοίνωσε την σύσταση του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό την επωνυμία «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΕΝ ΚΑΠΠΟΥΑ (ΚΑΠΠΑ )ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΣ» σκοπός του οποίου είναι η συμβολή και η ευαισθητοποίηση όλων μας στην προσφορά αίματος, ώστε να ενισχύονται τα αποθέματα του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης και να παρέχεται στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Γερούκης, Αρχιερατικός Επίτροπος Ιτέας και υπεύθυνος του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως πραγματοποίησε σχετική εισήγηση και ενημέρωσε για την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Κλείνοντας την ιερατική Σύναξη, ο Σεβασμιώτατος είπε: «Σας καλώ όλοι να αγωνισθούμε και να συμβάλλουμε για να ενισχύσουμε αυτήν την θεάρεστη προσπάθεια, για να βοηθήσουμε τους αδελφού μας που έχουν ανάγκη».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.