Όπως μας ενημερώνει η Μητρόπολη:

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως διοργάνωσε σύναξη για τα ιερατικά ζευγάρια της στην φιλόξενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ελευθερίου.

Προσκεκλημένος ομιλητής σε αυτήν την σύναξη ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Θερμός, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας και παιδοψυχίατρος ο οποίος πολύ εμπεριστατωμένα και αιτιολογημένα ανέπτυξε το θέμα του με τίτλο:

«Ο γάμος των κληρικών, ένας από τους πιο παραμελημένους γάμους».

Την εκδήλωση αυτή χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος ευχαρίστησε τον π. Βασίλειο για την αποδοχή της πρόσκλησης, και τόνισε πως ήταν μια καλή ευκαιρία συνάντησης και συναναστροφής των πρεσβυτέρων και πρεσβυτερών της Ιεράς Μητροπόλεως μας, η οποία πρέπει να επαναληφθεί.

Μετά την εισήγηση του π. Βασιλείου ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων και η βραδιά έκλεισε με μια όμορφη δεξίωση που είχαν ετοιμάσει οι πατέρες και οι κυρίες του Ιερού Ναού.

Εκ της Ι.Μητροπόλεως

Σύναξη ιερατικών ζευγαριών στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Σύναξη ιερατικών ζευγαριών στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Σύναξη ιερατικών ζευγαριών στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Σύναξη ιερατικών ζευγαριών στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Σύναξη ιερατικών ζευγαριών στη Μητρόπολη Νεαπόλεως

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.