Γράφει η Μητρόπολη Δημητριάδος.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η παιδική χορωδία “Δημητριάς” της Ι. Μ. Δημητριάδος, που παρουσιάστηκε το Σάββατο 6/10 στις εκδηλώσεις της 9ης Πανθεσσαλικής Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στο Πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Τα παιδιά, και ο μονοφωνάρης Βαλεντίνος Μπαντής από το Αλιβέρι, μέσα από ένα επιλεγμένο πρόγραμμα παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών, ενθουσίασαν τους ακροατές. Την χορωδία συνόδεψαν οι μουσικοί: Ζήσης Γιωργαλιός (κανονάκι), Αντώνης Βούλγαρης (λαούτο), Γιώργος Χαρίτος (ηλ/κό μπάσσο), Βαγγέλης Μπαντελάς (κλαρίνο) και Βασίλης Μπαντής (κρουστά).

Η παιδική χορωδία “Δημητριάς” συστήθηκε προ 5ετίας και είναι ο καρπός μιας διαβούλευσης φορέων που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, με στόχο τον σχεδιασμό παρεμβάσεων για την άμβλυνση του ενίοτε παρατηρούμενου κοινωνικού αποκλεισμού μεγάλης μερίδας τσιγγανόπαιδων του Ν. Μαγνησίας. Την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική οργάνωση της όλης προσπάθειας έχει αναλάβει ο καθηγητής της Β΄θμιας Εκπαίδευσης και μουσικός, Βαγγέλης Μπαντελάς.
Συναυλία της Παιδικής Χορωδίας «Δημητριάς» στην 9η Οικογιορτή

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.