Μετά από πρόσκληση του διεθνούς Οργανισμού Association International Stiftung Mozarteum, η Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα δώσει συναυλία στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Η συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, τελεί υπό την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας. Συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Mozarteum Hellas, που αποτελεί μέλος του Association International Mozarteum Foundation.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, και για τους σκοπούς, τις ανάγκες και την οικονομική ενίσχυση της εξόρμησης αυτής στην Αυστρία, η Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7:30μ.μ. πραγματοποιεί συναυλία στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (τέρμα Περικλέους, Χολαργός). Η είσοδος στην ωραία αυτή εκδήλωση προϋποθέτει την επίδειξη ειδικής προσκλήσεως, με τη συμβολική τιμή των 10 €.

“Απευθύνουμε θερμή παράκληση για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής, μέσω της προμήθειας μίας πρόσκλησης για την παρακολούθηση της ενδιαφέρουσας αυτής συναυλίας στο Χολαργό”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος Νεότητας.

Προκειμένου να προμηθευτείτε τις σχετικές προσκλήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας, τηλ. 2130184436 – 2130184438 – 2130184431.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.