Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, στο πλαίσιο του εορτασμού των 15 χρόνων από την ανασύσταση της Μητροπόλεως και των 100 χρόνων από την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής, πραγματοποίησε συναυλία με τη συμμετοχή των τραγουδιστών Γλυκερίας και Δημήτρη Φανή και τη συνοδεία δωδεκαμελούς ορχήστρας.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμούς από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, την Πρόεδρο των Ποντίων Παναγία Σουμελά, κ. Λίνα Φενερίδου, τον κ. Δημήτρη Μπούρμπουλα, Πρόεδρο του chapter CY004 Φώτιος Φωτιάδης AXEΠA Kύπρου, τον κ. Γιώργο Καλλένο, κυβερνήτη ΑΧΕΠΑ Κύπρου και τον κ. Σάββα Τσίβικο, ύπατο γραμματέα ΑΧΕΠΑ Αμερικής.

Ακολούθησε σύντομο ντοκιμαντέρ για τα 15 χρόνια έργων και προσφοράς της Μητροπόλεως στην κοινωνία και την Εκκλησία και στη συνέχεια άρχισε η συναυλία με σμυρνέικα τραγούδια και χορούς.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης ονομαστικά, τους χορηγούς που κάλυψαν την όλη εκδήλωση.

Την εκδήλωση παρουσίαζαν ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Κυπριανού.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Εξοχώτατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Ιωσήφ, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Εξοχώτατος Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Κυπριανός Κουντούρης, Διευθυντης της Θεολογικής Σχολής της Εκκλησίας της Κύπρου, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Αναστασία Ανθούση, ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχης Παναγιώτης Κεραμιδάς, η εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας, Λοχίας Μαρία Ξενοφώντος, κοινοτάρχες, Θρονικοί επίτροποι και πλήθος κόσμου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.