Με επιτυχία εστέφθη η συναυλία αφιερωμένη στο Σταύρο Ξαρχάκο, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, 3 Σεπτεμβρίου 2021, στο ανοικτό θέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Στόχος της συναυλίας ήταν η στήριξη του Συνδέσμου «Μοναδικά Χαμόγελα» για να προσφερθπύν στα παιδιά του Συνδέσμου καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ισότητα των Φύλων – Ισότητα στη ζωή» και τελούσε υπό την αιγίδα της επιτρόπου για την ισότητα των φύλων κ. Ιωσηφίνας Αντωνίου.

Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμό ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού, η Επίτροπος Ισότητας των φύλων κ. Ιωσηφίνα Αντωνίου, η κ. Μαίρη Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών, η κ. Μαρία Κούσιου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια, και η κ. Καίτη Κυριάκου, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα».

Τραγούδησαν διάφορα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου ο Δημήτριος Φανής, η Χριστιάνα Παύλου και η Έλενα Μαυρουδή.

Να αναφερθεί ότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά μικρού λεωφορείου, για τις ανάγκες των παιδιών του συνδέσμου «Μοναδικά Χαμόγελα».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.