Εκκλησία της Κύπρου

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Συναντήσεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου με εκπροσώπους των Ορθοδόξων Εκκλησιών (27 Φεβρουαρίου 2018)

Τους εκπροσώπους των κατά τόπους ορθοδόξων Εκκλησιών δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος.

Οι εκπρόσωποι βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στο νησί και συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 ετών αρχιερατικής διακονίας του Προκαθημένου της Εκκλησίας Κύπρου.

Μετά την αποχώρηση του Καθηγουμένου της αγιορειτικής Μονής της Σιμωνόπετρας Αρχιμ. Ελισαίου, τον Μακαριώτατο επισκέφθηκαν ο Μητροπολίτης Μιχαλόβτσε κ. Γεώργιος από την Εκκλησία της Τσεχίας και Σλοβακίας, ακολούθησε ο Μητροπολίτης Χόνι κ. Σάββας από την Εκκλησία της Γεωργίας και ο Μητροπολίτης Βράτσης κ. Γρηγόριος από την Εκκλησία της Βουλγαρίας.

Όλοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου θέματα αφορώντα τις κατά τόπους Εκκλησίες τους, αλλά και να μεταφέρουν προσωπικά τις ευχές των προκαθημένων που εκπροσωπούσαν προς τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

Ιεροδ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Συναντήσεις Κύπρου Χρυσοστόμου με εκπροσώπους των Ορθοδόξων Εκκλησιών

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.