Στην πρεσβευτική κατοικία της Ελλάδος στις Βρυξέλλες βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας στην δεξίωση προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κ. Παυλόπουλος βρέθηκε στις Βρυξέλλες μεταξύ 18 και 19 Δεκεμβρίου, προκειμένου να συναντηθεί με τον με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τα μέλη του Κολλεγίου των Επιτρόπων, καθώς και με τους Έλληνες εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στα πλαίσια αυτά η Πρέσβυς της Ελλάδος στο Βέλγιο κα Ελευθερία Γαλαθινάκη διοργάνωσε λαμπρή δεξίωση με την συμμετοχή των Ελλήνων παραγόντων και της Εκκλησίας για να τιμήσει την επίσκεψη αυτού του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας παρευρέθηκε στην δεξίωση συνοδευόμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως Βελγίου, ενώ επίσης ήταν παρόντες οι διευθυντές των Γραφείων στην Ευρωπαϊκή Ένωση των Εκκλησιών Κύπρου και Ελλάδος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Μητροπολίτης Βελγίου παρακάθισε σε δείπνο προς τιμήν του Προέδρου, το οποίο προσέφερε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.