Με αφορμή την μεταφορά του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως, ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β´.

Κατά τη συνάντηση, που έλαβε χώρα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Μητροπολίτης απηύθυνε πρόσκληση προς τον Αρχιεπίσκοπο να παραστεί και να τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Εν Ολύμπω: Φωτογραφικό οδοιπορικό στη φύση και στα Προσκυνήματα της Πιερίας» που θα πραγματοποιηθεί στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών από την Κυριακή 19 Μαΐου έως και 26 Μαΐου. Η έκθεση θα γίνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) και τη φωτογραφική κοινότητα «Greek Instagramers Events».

Παράλληλα, κατά τη συνάντηση ο Μητροπολίτης Κίτρους ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την κατάσταση της υγείας του Προκατόχου του, Μητροπολίτου Γέεροντος κ. Αγαθονίκου, ενώ συζητήθηκαν και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν την τοπική Εκκλησία της Πιερίας.
Ο Μακαριώτατος κ. Ιερώνυμος έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για όλα όσα συζητήθηκαν, ενώ εξέφρασε τη την επιθυμία του να κηρύξει την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης στο Νομισματικό Μουσείο.

Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.