Εκκλησία της Κύπρου

Εκκλησία της Κύπρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, παρουσίασε το υπαλληλικό προσωπικό της Μητροπόλεως στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο, ο οποίος φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στους κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες του Αγίου Ηλείας κάθε καλό και άγιο στη ζωή, τις οικογένειες και τα έργα τους.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τρόπο δομής και προσφοράς των υπαλλήλων της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, για να τονίσει τη σημασία και την αξία της προσφοράς εργασίας σε ένα εκκλησιαστικό οργανισμό. Όλοι θα πρέπει να εργάζονται με αγάπη και συνεργασία, επικαλούμενοι τη δύναμη του Θεού και έχοντας επίκεντρο τον άνθρωπο, αφού ο άνθρωπος είναι η κορωνίδα της Δημιουργίας.

Το προσωπικό της Μητροπόλεως ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για τις ευλογίες και τα παραινετικά λόγια του και του ευχήθηκαν όλοι οι παριστάμενοι, με επικεφαλής τον Γενικό Αρχιερατικό Πρωτοπρεσβύτερο π. Ηλία Παπαγγελή, υγεία και καλή παραμονή στη φιλόξενη Ηλεία.

Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου με το προσωπικό της Μητροπόλεως Ηλείας

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.