Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Μελίνα Τραυλού μίλησαν για τις ναυτιλιακές εξελίξεις και προκλήσεις σε εθνικό, κοινοτικό και διεθνές επίπεδο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Μελίνα Τραυλού, η οποία την ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητάς της. Ειδικότερα, η κυρία Τραυλού αναφέρθηκε στις ναυτιλιακές εξελίξεις και προκλήσεις σε εθνικό, κοινοτικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και στη στενή σχέση και τη συνεισφορά της ελληνικής ναυτιλίας στην οικονομία και την κοινωνία.

Μεταξύ άλλων η κα Τραυλού είπε στην ΠτΔ ότι το περιβαλλοντικό με τα μέτρα για την μείωση σε πρώτη φάση και η εξάλειψη ακολούθως, των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, είναι θέμα το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας άρα και της ελληνικής.

Τόνισε ότι οι Ελληνες πλοιοκτήτες παραμένουν πιστοί στον εθνικό στόχο ανάκαμψης του ελληνικού νηολογίου και τον εκσυγχρονισμού του συστήματος της ναυτικής εκπαίδευσης.

Επεσήμανε ότι η νέα διοίκηση θα συνεχίσει να διαμηνύει ότι η ελληνική ναυτιλία μπορεί να αποτελέσει τη βάση ανάπτυξης της νέας γενιάς ναυτικών, αξιωματικών αλλά και κατώτερου πληρώματος, αξιοποιώντας την εξαίρετη φήμη που έχει η ναυτοσύνη των Ελλήνων και αποκομίζοντας επαγγελματικά οφέλη και προοπτικές”.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.