Σε συνέχεια της διοργανωθείσης Κληρικολαϊκής Συνέλευσης τον παρελθόντα Οκτώβριο, την Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση από κοινού των μελών της Θρονικής Επιτροπής της Ιεράς Μητροπόλεως με τους προέδρους ή μέλη των εκκλησιαστικών επιτροπών της κατεχόμενης και ελεύθερης μητροπολιτικής μας περιφέρειας. Η συνάντηση έλαβε χώρα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Ο Πανιερώτατος πρόεδρος αφού καλωσόρισε τους παρισταμένους, τους οποίους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τη εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Μητροπόλεως και ενοριών, ευχήθηκε εν όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου με υγεία και ευλογία από το Θεό στους ιδίους και τις οικογένειές τους.

Στη συνέχεια αναγνώστηκε η ημερήσια διάταξη, η οποία περιλάμβανε την ενημέρωση i) για τις δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως που βρίσκονται σ΄ εξέλιξη, ii) της κατάστασης των κατεχομένων εκκλησιών, τις προσπάθειες για συντήρησή τους μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για τη Πολιτιστική Κληρονομιά αλλά και τη διαδικασία για τέλεση θείων λειτουργιών όπου είναι εφικτό.
Ακολούθησε γενική συζήτηση και εισηγήσεις για διάφορα θέματα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.