Η 18η Συνάντηση Θεολόγων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ευαγγελικής Εκκλησίας εν Γερμανία λαμβάνει χώρα από 3 Οκτωβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 του μηνός. Θέμα της είναι «Οι σχέσεις μας μετά την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης του 2016».

Της αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου ηγείται ο Σεβ. Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος. Μέλη της είναι ο Θεοφ. Επίσκοπος Αργυρουπόλεως κ. Αμβρόσιος, οι Αιδ. Πρωτοπρεσβύτεροι κ. Κωνσταντίνος Μύρων και Δρ. Γεώργιος Μπασιούδης, ο Οσιολ. Διάκονος κ. Οικουμένιος Αμανατίδης, Κωδικογράφος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, οι Δρες και Άρχοντες της Εκκλησίας Κωνσταντίνος Δεληκωσταντής και Κωνσταντίνος Βλαγκόφτης υπό την ιδιότητα του Γραμματέως, ο Καθηγητής Δρ. Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος, η Δρ. Μαρίνα Κυρούδη και ο κύριος Γεώργιος Βλαντής.

Σήμερα το βράδυ οι δύο αντιπροσωπείες επισκέφθηκαν την Ενορία Αναλήψεως του Κυρίου Βερολίνου της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, όπου και παρέστησαν στην ακολουθία του Εσπερινού. Στη συνέχεια ο Θεοφ. Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ, αρχιερατικώς προϊστάμενος της ενορίας, προσφώνησε τους προσκεκλημένους, προς τιμήν των οποίων παρατέθηκε κατόπιν δεξίωση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.