Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τρεις νέοι 18χρονοι Πατρινοί Πρόσκοποι Έθνους.

Η αντιπροσωπεία των Προσκόπων της Δυτικής Πελοποννήσου αποτελούνταν από τους: Κωνσταντίνο Δρακόπουλο, Βιργινία Βουτσινά, Γεώργιο Καραγιάννη, Αναστασία Κασομούλη.

Η ονομασία κάθε Ανιχνευτή/Ανιχνεύτριας(έφηβοι πρόσκοποι ηλικίας 15-17 ετών) σε Πρόσκοπο Έθνους, αποτελεί την κορύφωση της Προσκοπικής πορείας τους και σηματοδοτεί ταυτόχρονα τη μετάβαση ενός/μιας εφήβου από την ηλικία της ξέγνοιαστης διασκέδασης στη φάση των μεγάλων αποφάσεων για το μέλλον και της ανάληψης ευθυνών ζωής. Κάθε νέος/νέα που θα ονομαστεί Πρόσκοπος Έθνους έχει αποδείξει στην πράξη ότι έχει αναπτύξει γνώσεις, ικανότητες και συμπεριφορές που θα του επιτρέψουν να ξεχωρίσει ως πολύτιμη μονάδα στην κοινωνία του αύριο. Η απονομή της διάκρισης αυτής πραγματοποιείται από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Μητροπολίτης κατά την συνάντηση συνεχάρη τους νέους Προσκόπους Έθνους, συζήτησε μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και ένα ευλογημένο νέο έτος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.