Επίσκεψη στον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, υποβάλλοντας τα σέβη του στην Πατριαρχική Επιτροπεία Καΐρου.

Προ της συναντήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος είχε την ευκαιρία να προσκυνήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καΐρου, όπου χειροτονήθηκε ο Άγιος Νεκτάριος Μητροπολίτης Πενταπόλεως.

Στο πλαίσιο της συναντήσεως του με τον Μακαριώτατο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος αφού προσέφερε μία εικόνα του Πολιούχου Λαρίσης Αγίου Αχιλλίου, βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει για τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και των Ιεραποστολικών Συλλόγων, υποστηρίζοντας το έργο του ευαγγελισμού της Μαύρης Ηπείρου, καθώς και για τις καταστροφές στη Θεσσαλία μετά τις καταστρεπτικές πλημμύρες του παρελθόντος Σεπτεμβρίου. Επίσης, συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος εξέφρασε πλουσίως ευχές και ευλογίες υπέρ του χριστεπωνύμου πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ιδιαιτέρως δε για τους σεισμόπληκτους και πλημμυροπαθείς.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.