ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το πρωί της 21ης Δεκεμβρίου 2022, ευγενώς προσκληθείς υπό του οικείου Ποιμενάρχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος για να συμμετάσχει σε διάφορες λατρευτικές εκδηλώσεις.

Την μεσημέρι επισκέφθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη κ. Άνθιμο ο οποίος και τον προϋπάντησε με μεγάλη χαρά και τον υποδέχτηκε στο γραφείο του όπου και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη του.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος,με εμφανή την συγκίνησή του, ευχήθηκε καταλλήλως τον κ. Άνθιμο για τις Εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου και τον ευχαρίστησε για την θερμή και εγκάρδια υποδοχή.

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν επί μακρόν για τρέχοντα εκκλησιαστικά θέματα.

Κατά την παραμονή του στο Επισκοπείο της Θεσσαλονίκης ο κ. Χρυσόστομος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τους Πατέρες που Διακονούν το Λογιστήριο της Μητροπόλεως. Με τον Διευθυντή π. Δαμασκηνό Πέτικα αναφέρθηκαν σε παλαιότερα χρόνια που διακονούσε και ο ίδιος σε αυτό το Γραφείο πριν να εκλεγεί ως Μητροπολίτης Τρίκκης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.