Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα το πρωί συνάντηση, με τον Πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου κ. Ζντράβκο Κριβόκαπιτς, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, στην Ποντγκόριτσα, όπου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, την πρώτη Κύπριου Προέδρου στο Μαυροβούνιο, και η οποία ολοκληρώνεται σήμερα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, ανάμεσα σε άλλα, οι εξελίξεις στην Ουκρανία, η παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό και οι συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις τόσο επί του εδάφους όσο και στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι σχέσεις ΕΕ-Μαυροβουνίου και οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μαυροβουνίου και τρόποι για περαιτέρω ενίσχυση τους.

Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κυριάκος Κούσιος, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Βασίλης Δημητριάδης, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Μαυροβούνιο κ. Δημήτριος Θεοφυλάκτου και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Κούλα Σοφιανού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.