Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα το πρωί συνάντηση, με τον Πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου κ. Ζντράβκο Κριβόκαπιτς, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, στην Ποντγκόριτσα, όπου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, την πρώτη Κύπριου Προέδρου στο Μαυροβούνιο, και η οποία ολοκληρώνεται σήμερα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, ανάμεσα σε άλλα, οι εξελίξεις στην Ουκρανία, η παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό και οι συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις τόσο επί του εδάφους όσο και στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι σχέσεις ΕΕ-Μαυροβουνίου και οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μαυροβουνίου και τρόποι για περαιτέρω ενίσχυση τους.

Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κυριάκος Κούσιος, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Βασίλης Δημητριάδης, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Μαυροβούνιο κ. Δημήτριος Θεοφυλάκτου και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Κούλα Σοφιανού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.