Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας υποδέχθηκε στο γραφείο του την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Μαριλένα Ευαγγέλου, το πρωί της Τρίτης, 25 Ιουλίου 2023.

Κατά την συνάντησή τους, η κ. Υφυπουργός και ο Πανιερώτατος, είχαν μια ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία και συνεργασία για κοινά θέματα, που αφορούν την ευημερία του λαού.

Ο Πανιερώτατος ενημέρωσε την κα Υφυπουργό για τις υπηρεσίες του ΚΕΝΘΕΑ και της Κεντρικής Υπηρεσίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού, στις οποίες είναι πρόεδρος ο Μητροπολίτης κ. Ησαΐας.

Η κα Ευαγγέλου εξέφρασε την ευχαρίστηση προς τον Πανιερώτατο για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο λαό και διαβεβαίωσε πως είναι πρόθυμη για συνεργασία του Υφυπουργείου με την Ιερά Μητρόπολη.

Στη συνάντηση παρέστησαν η Γενική Διευθύντρια του ΚΕΝΘΕΑ, κα Έλενα Ζαρούνα, ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ταμασού, π. Ραφαήλ Μισιαούλης, και λειτουργοί του Υφυπουργείου.

Μετά τη συζήτηση, ο Πανιερώτατος ξενάγησε την κα Υφυπουργό στους χώρους της Μητροπόλεως και στο Μουσείο «Γλαύκου Κληρίδη».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.