Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου. Ο κ. Ανδρουλάκης ενημέρωσε χθες τον Σεβασμιώτατο σχετικά με την πορεία των έργων της Ιεράς Μητρόπολης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Και οι δύο εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την πρόοδο των αρχιτεκτονικών μελετών για τα έργα τα οποία θα ενταχθούν άμεσα στα Προγράμματα της Περιφέρειας Κρήτης και αφορούν στην αναστήλωση της Ιεράς Μονής Αγίου Ονουφρίου στη Βουλισμένη, καθώς και στην ανακαίνιση των χώρων της Ιεράς Μονής Παναγίας Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου και του Επιμορφωτικού και Επικοινωνιακού Κέντρου Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως, στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Στο πέρας της συναντήσεώς των ο Σεβασμιώτατος κ. Γεράσιμος ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την μέριμνα που επιδεικνύει για την ολοκλήρωση των έργων, ενώ ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι η συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου είναι δεδομένη και εγγυάται την ευόδωση των μελετών, την περαιτέρω εξέλιξη και αποπεράτωση των έργων αυτών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.