Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο είχε, προχθές, 25 Αυγούστου, η Μεσσήνια βουλευτής Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου, που επισκέφθηκε, επίσης, τον Δήμαρχο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, Θανάση Βασιλόπουλο, και τον πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Νίκο Ζαχαριά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της βουλευτή, ο Σεβασμιώτατος, με τον οποίο είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις, διακρίνεται για το τεράστιο πνευματικό και κοινωνικό έργο του. Ακόμα, είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας για τα έργα που προωθεί, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης και την περαιτέρω ανάπτυξή της. Όσον αφορά τη συζήτηση με τον κ. Νίκο Ζαχαριά, ανέφερε ότι έχει σημαντική συμβολή στην έρευνα και την τόνωση της πολιτιστικής δραστηριότητας.

Κλείνοντας, η Νάντια Γιαννακοπούλου εξέφρασε τις ευχαριστίες της, που δέχθηκαν να την συναντήσουν και σημείωσε: «Είναι αδιαμφισβήτητο ότι μετά από αυτές τις συναντήσεις και τους προβληματισμούς που ανταλλάξαμε, αισθάνομαι πιο πλούσια σε ερεθίσματα, ιδέες, προτάσεις».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.